Every time you surrender something that isn't meant for you, the Universe will bring you something that is........

konco2 ku...

Tuesday, 23 August 2011

care meredekan sakit aty...

assalamualaikum.......




korang cht??ak nk mrepek ape ek ari nih??ak pon pelik...korang penh x ase cm nk pecah2 kan kple orang or nk ketuk kple orang cmpy naik benjol...kes mara nye pasal kan....sakit aty nye pasal...so...ari nih ak nk bg tips2 y d bri khas oleh mmbr ak y kple nye agak senget...tp ak jamin 100% tips2 y dy bg tuh ley korang gune pakai...p jgn la letak harapan tggi sgt bile korang da apply kan ble korang mara....sbb result dy myb akn wat kan korang x rede langsong pon...


k la...ak mls nk ckp byk...so....cre2 nye mcm y tertere kat bwh nih...hehehe....


  • law temp darah korang bru nk nek pns..*37c..ikot temp m'sie*hehehe
  • mse tuh korang wat muke steady ajak si polan y wat korang mara tuh g restoran or kdai mkn...
  • cmpy kt sane,korang orderkan air y berais kat dy..then korang order air y x berais tok korang..*tok jge kesihatan ckit..minum ais slalu x bek tok kesihatan*
  • order mknn y berasaskan cili spye mknn tuh mmg pedas gileee....
  • mkn mknn tuh ngn mke slamber wlaupon mknn tuh pedas tahap babun sambil pndang mke si polan tersebut...
  • bile ase2 temp darah tuh nk naik,korang mkn lagi2 mknn y mepunyai unsur2 pedas berapi...
  • bile temp da nek...korang teruskan mkn n law ley tmbh ag lade or cili2 api y ade kat cituh...
  • bile korang pnye temp da pech...korang g la kt si polan y wat korang mara tuh then korang tgk muke dy n ngn lafaz bismillah korang leps kan la satu kalimah suci tumbukn padu y akn berbunyi innalillahiwainnailaihirajiun *gedebuk*.....
  • then, korang jln trus n wat mke lege plus x taw ape2...
  • cmpy je tmpt y d tuju or korang da balik uma,korang cpt2  cri2 ais tok redekan kepedasan or kemarahan y tgh melanda dri korang y cm tsunami tuh...
  • lps tuh kompem korang akn ase ketenangn y berpanjangn....


tuh la cre y mmbr ak aja...dy ckp cre nih d jamin bagus tok kesihatan korang sekeluarge..p nsihat ak tok korang..tlong jgn apply kan cre2 nih lam idop korang melainkan korang mmg da ptus urat kentut y menyebabkan korang ilang kewarasan akal pikeran n skaligus mengapplykan cre2 y mmbr ak suggest kan nih...hehehe 

akhir kate...maju lah sukan tok negare!!!n slamat mencube!!!

peace no war....


2 comments:

aku said...

waaa..cm best je...nk ikotla.huhuhu. :)

CaYe Cik iLa said...

jom2...hahahah