Every time you surrender something that isn't meant for you, the Universe will bring you something that is........

konco2 ku...

Tuesday, 16 October 2012

dilemma... study or keje...

assalamualaikum...

hye korang... aku da lame x menaip lam blog nih kan... sebab yang utame nye malas... n sebab yang kedue nye xde broadband.. hehehe... hmm... aku x tahu la nak cerite ape, tu yang aku x tengok blog... idea xde.. kering kontang umpama padang pasir... haihh... mne idea pon aku x tahu.. maybe lagi satu sebab aku nih malas nk suruh otak aku berpikir... tuh yang jadi cmtuh tuh... xpe la... skang kan aku dah mule menaip nih.. hehehe... 


aku dah habis diploma aku... tapi aku x taw samede aku nk keje or nak sambung study... boleh x korang bagi aku korang nye pendapat or cadangan.... 


kalau ikot hati aku nih ha, aku memang nak sambung belaja... tapi aku pikir.. kalau aku sambung belaja aku nak kene tambah lagi hutang yang sedie ade... haih la.. tapi sape yang xnk sambugn degree kan.. aku nak.. cume entah la.. kalau nek keje, aku nk keje ape... hmm.. memang la berlambak keje... tapi hati aku cm x ke arah tu, aku lagi terpikir nak sambung belaja... tapi skang nih pon aku ngah keje... keje tuh aku boleh stop bile2 je... 

betol aku x tahu nak buat mcm mne.. ak slese ngn keje aku skang, tpi aku tkot aku menyesal x sudah sbb x smbung degree t... ad kwn ak yang len ckp, buat la pjj.. tapi aku nih jenis yang kene buat 1 bende je.. kalau x, nanti ak sndri yang srabut... x boleh x boleh... aku tanye ayah ngn mama aku, masing2 ckp ats aku la.. hadoooii2... achaner nih??

ottokhae!!!??
hmm... jln terbaik ialah dgn wat istikharah... tapi kalau korang nk bgi oendapat korang2, sile2... amat di alu2 kan oleh aku... k lah... cmpy cnih dlu...

akhir kte, mju la sukan tok ngre!!

wassalam..





2 comments:

Adi Zhaf said...

chatbox anda locked =(

EPIK said...

ermm..better keje dulu...cari pengalaman sikit...tp,kalo rase hati tu nk sambung blaja, just carry on..target 1st class...xyh pikir hutang...hehe :)

Katil Elevator Di Ruang Tamu