Every time you surrender something that isn't meant for you, the Universe will bring you something that is........

konco2 ku...

Saturday, 27 October 2012

terkurrrrban sudaaa...

assalamualaikum...

korang2... slamat ari raye haji@kurban... hehehe... korang tengok ke lembu kene sembelih? ke korang yang kene sembelih? hehe... hmm... best x korang nye raye..? korang watpe je raye nih...?? gi jalan2 ke?? dapat duit raye jugk ke?? haiihh.... ak skang keje kat taska... mak datuk memang x bape nk penat la kan ngn budak2 tuh sume... law time degil tuh, nk je aku lempang kiri kanan.... tapi kang aku lak yang sedih sendiri.. lagipun kalau adik2 aku ok la, nih anak orang... kang x pasal2 kang aku lak yang kene... so, tabah kan ati je la kan... tapi ade time aku rse bahagie lak bile dok ngn baby2 nih...

eh eh eh... silap3...!! lari topik lak... hmm... kite citer sal raye haji kan... actually, aku sronok pulak raye haji kali nih, xde la pening cm slalu.. maybe sbb ak da wat mengikut care yang aku kne wat tuh... haha... xde la... cume maafkan diri sndri sblum maaf kan org lain, n tq for bff aku yang banyak tolong ak.. hmm... ok... back to the topic... aku sbnarnye nk sgt tgk lembu kene sembelih.. tapi x boleh.. sbb aku takut darah... haihh... susah tol la...


pape pun... slamat ari raye korban.... 




k lah... akhir kate... maju lah sukan tok negare!! yeah...!!

wassalam....

No comments: