Every time you surrender something that isn't meant for you, the Universe will bring you something that is........

konco2 ku...

Sunday, 17 February 2013

Its All Bout Love....

Assalamualaikum...



korang ape khabar?? hmm.. asyik2 aku tanye soalan yang same je kn... tapi nk wat cmne.. dah tuh je soalan yang ak ade nk tanye kt korang... hehehe.. maap le... ak tanye soalan lain lak.. how are you today?? hehe... ari nih... memandangkan aku xde idea nk update pe, aku update lagu je la... hehehe... lagu ni bagi aku la ade maksud yang sangat dalam... and ade kene mngene ngn aku sikit2... sikit je la... kang cakap ad kne mngene banyak kang, korang marah lak... hehehe... hmm... tapi serius, lagu nih best.. aku law dengar lagu nih mesti ulang sampai 6 7 8 kali la.. hehe.. 

tapi!!! ade tande seru d ctuh ye.. harap maklum... kat mne?? kt tapi tuh la.. ad tande ' ! '.. makne nye?? perlu d pandang serius... haha... bagi ak la.. kalau bercinta, mmg la kite sayang.. tapi xley sayang sngt2... sbb nye kite belum tahu itu jodoh kite ke bukan... tol x?? x smestinye kite kapel puluh2 taun, akhir nye ngn org tuh jgk kite kawen.. tpi law tol ngn org tuh jodoh kite alhamdulillah la.. hmm.. bg ak la.. no need sume tuh.. ckop la skadar berkawan rapat tok tahu hati budi die... sayang macm nk gile n kalau boleh citer sume bende dekat die.. no need...

ade yang kite boleh share tapi ad jugak yang kite x boleh nk share... bende yang kite rse kite je y kne tahu.. bg ak cmtuh la.. law ak nk citer sume2 pon tggu die sah jadi laki ak dlu... and takkan semudah tuh tok ak ikut ckp die ke pe y die sruh or x bg ak buat.. sbb bg ak, ko respect dri ak, ak akn respect ko... n privacy ak bkn hak ko slagi ko lom jdi laki ak.. tuh prinsip ak.. ak penah jdi bdoh dlu n ckop la skali tuh je ak jdi bdoh sbb sorang laki... tol x?? live ur life with no worries n sadness but only happiness.. hmm.. sedih tu mmg la.. tpi jgn melampau cmpy xmkn pe sume kn... jgn tunjuk yang kte cm xley idop law dy xde... 

tapi kan.. bagi ak la.. lelaki yang tol2 ley wat ak zaaaaaapppp! jatuh aty kt dy, ialah laki yang berani berdepan ngn mama n ayah ak.. lbey snang nye ngn sluruh family ak... mmg gentle gle kot... hewhew... ble la nk jmpe y mcm tuh...  oouuhhhh... tergediks skejap...skang? mmg ad org y ad lam ati ak, tpi rse syg kt org tu ckop tok ak ckp ak sndri pon x taw, just serah pade yang Satu..... pnjg la plak ak membebel.. ok la.. layan lgu yokk...


Aku Datang 



Aku datang kepadamu

Aku datang mencarimu
Tapi kau pergi dariku
Bagai bayu di jari jari ku

Aku datang dengan rindu
Aku datang dengan pilu
Tapi kau terus membisu
Bagai bintang dingin menjauh

Ke manakah perginya kasih kita
Ke manakah hilangnya erti setia
Berlari ku mengejar
Namun cahayanya makin pudar

Ke manakah harusku bawa cinta
Ke manakah harus ku cari syurga
Andai bukan kepadamu
Ke mana lagi harus ku tuju

Ke manakah perginya kasih kita
Ke manakah hilangnya erti setia
Berlari ku mengejar
Namun cahayanya makin pudar

Ke manakah harusku bawa cinta
Ke manakah harus ku cari syurga
Andai bukan kepadamu
Ke mana lagi harus ku tuju

Aku datang kepadamu
Kepadamu




dan... untuk orang yang  bakal buat ak sayang dekat die.. ak nk bg kate2 nih.. kat bawah nih... gamba nih n kate2 tuh khas tok die...


ok la.. cmpy cnih dlu ye... esok ak update lgi... hmmm... akhir kate.. maju la sukan tok negare...!!! yeahhh!!!

wassalam...

1 comment:

C.T.K said...

in shaa allah...smoga ila dapat lelaki yang betul2 sygkan ila :)

susah nk dpt lelaki cmtu skrg, tp jodoh pasti ada :D