Sunday, 23 August 2015

SeLaMaT PaG!...

assalamualaikum...

da betaon aku rase aku x update blog.. kadang2 rase mcm aku nih xde blog lak... bukan pe.. buzy la aku... kalah PM taw.. *da malas tuh cakap aje le malas... haihhh... bajet skang nih mcm nak active balik la kan menaip lam blog y x bape nk ade org bace nih..

Now, 24 y/o... alhamdulillah degree last sem... in sya allah aku dpt keje cpt niat utamenye nk tolong family la kn... anak sulong y bertanggungjawab la kan.. cehhh... poyos moyos tol... actually, ak x taw pe y aku nk merepek, sbb aku mmg xde idea nk mencarut, eh, opsss, teeeettttt.. nk mencoret curat la... haihhhh... 

sepajang idop y da makin tue tpi ttp cumel n anggun nih, banyak bnde y aku blaja.. kadang2 law teringt balik kenangan y dulu2, jadi malu sndri.. tpi org ckp, tuh mse lalu, mse ketidakmatangan jelas terserlah.. bak kate pepatah, terang bagai disuluh cahaye.. ye dak? hahahaha... ala... memasing ade kenangan masing2 kan? cume egt ngn x egt je kn? hehehe.. tapi, bg aku, bnde tuh sume y wat korang matang, korang kenal diri korang sndri, n bnde tuh jgk la y wat korang pandai nilai salah korang, kurang kt mne, lebih kt mne... 

Ade mase y aku rse mcm sakit nya tuh disini.. tapi ade mase aku rase happy nya tuh disini... Allah tuh mmg adil... dy bg kite dugaan sbb nk kite dekat dengan Die... yup... mmg btul... masing2 da besa panjang, paham2 la... huahuahuahua... pendek kate, aku bahagie... bahagie.. aku ade orang y sayang aku, setie dengan aku, y akn slalu ade dengan aku... bak kate hindusetan, hamisha hamisha.. hehehe... 

Sapekah mereke2? op kos family aku... ayah.. mama... ibu.. adik2 tersyg... mcuk masham... hehehe... kawan2 aku, trutame skali makcik Zira, una, kak puteri, n kak ainun... n op kos, si die y diberi name cikebum2, eh, Mohd Suzairi.. thanks for everything..

aisehhhhh... tejiwang lak.. hehe... k lah... aku nk sambung study.. ptg t exam... huahuahua... next post? aku x taw la bile... kne tggu mood rajin aku dtg.. huahuahua... have a good day gaisssss... 






And, akhir kate... maju lah sukan utk negare!!

1 comment:

iuzira said...

hai.... cik ila, bila nak update blog lagi... peminat tunggu ni takzabar nak baca

Pelangi Hidup...

Assalamualaikum. aku x tahu la nape aku leh terbangun pukul due pagi sebab mimpi sal blog... haihh la.... ngape dok mimpi sal blog....