Every time you surrender something that isn't meant for you, the Universe will bring you something that is........

konco2 ku...

Thursday, 1 September 2016

Pelangi Hidup...




Assalamualaikum.

aku x tahu la nape aku leh terbangun pukul due pagi sebab mimpi sal blog... haihh la.... ngape dok mimpi sal blog... cube le mimpi kete lambogini ke, penthouse ke, dating ngn mamat korea ke.. best le jugak... huuu...

da alang2 bukak blog nih... ak hengat nk mengupdate la... tapinye, mcm bese, ak x taw nk hupdate hape kt cnih...  yela... betaon da aku x on blog...

nampak x, betape lamenye aku x active lam blog nih. Yelah, xde idea, plus x tahu lah aku nk mengarut meraban ape kt cnih. Tapi tetibe hari nih, mcm ade idea lak. Tetibe aku nk jadi sasterawan jap. Huahuahua...

Try la dlu... Mane tahu okay kn.. tapi, aku anggap blog nih just sebagai diary aku yang leh kongsi dengan korang sume yang sudi bace blog ak.. citer yang bakal aku persembahkan, cewaaahhh.. haha.. jiwang lak... citer nye ak bagi tajuk Pelangi Hidup.. Nape? hmm... sebab pelangi banyak warne, ad antara warne tuh kadang2 mewakili hidup kite. Contoh nye, Pink, mewakili perasaan yang berbunge bangan bile bercintan cintun.. ye dak? eh tapi pelangi xde warne pink. xpe.. hentam je ye.. 
huhu

okay2.. xnk banyak cakap, kite g kt karangan SPM aku nih... citer nih, citer betul dalam realiti, and its happen to someone yang aku kenal.. name dy lam citer sekadar rekaan. Huahuahua... hope korang yang bace tuh enjoy la ye...

Image result for reading cartoon